Een presentatiedoos op maat

Unfolding maakt al vele jaren mooie presentatiedozen. Een presentatiedoos op maat is bij ons veelal gemaakt uit aluminium of beter ons Hylite aluminium, maar zeker ook uit andere materialen. Wat dacht u van een presentatiedoos op maat gemaakt  uit hout of karton?

Een presentatiedoos kan bedoeld zijn als luxe geschenkverpakking maar natuurlijk ook als een middel om uw produkten op een mooie manier aan uw klanten te tonen. Of gewoon als technische verpakking voor bijvoorbeeld dure onderdelen of instrumenten. Eigenlijk maakt het niet echt uit waar de presentatiedoos op maat voor bedoeld is, wij maken er graag een mooie oplossing voor!

Hierboven ziet u een in hylite aluminium uitgevoerde zogenaamde klepdoos. De klep van de doos kan in dit geval in het onderdeel schuiven en zit dan dicht. We kunnen het deksel echter ook aan de buitenkant op de doos laten sluiten. We voegen dan micro magneten toe waardoor de klep als het ware vanzelf dichtvalt. Een presentatiedoos op maat wordt altijd speciaal voor uw afgewerkt en voorzien van alle gewenste details. Maar er is meer mogelijk…

Een interieur toevoegen

Een presentatiedoos kan gebruikt worden om op een chique manier een rapport of onderzoeksverslag aan te bieden. In de doos kan dan dan met een los in te leggen interieur ruimte ingericht worden om een databron (DVD of geheugenstick) mee te sturen. In dit geval is daarvoor een schuim interieur voor gebruikt maar dit kan natuurlijk ook van karton of een ander materiaal zijn. Door ons uitgebreide machinepark kunnen wij vrijwel elk gewenst interieur precies op maat maken.

Uw presentatiedoos extra fraai maken

Het kan ook erg mooi zijn om de presentatiedoos op maat te voorzien van uitsparingen, in dit geval het logo, waardoor de inhoud het logo versterkt. In dit geval was in de doos een presentatie gevoegd in de rode kleur van het logo van de klant. Zo is het openmaken al een beleving omdat het uitgespaarde logo van kleur veranderd.

Door de presentatiedoos van een luxe bedrukking, preeg of gravure te voorzien ontstaat net dat extra effect. Chique maar toch ook weer ingetogen. Maar wilt u een boodschap bij wijze van spreken van de daken schreeuwen dan is een fele of fluor kleur ook goed mogelijk.

Kortom met een presentatiedoos van Unfolding kunt u zeer veel kanten op. Heeft u graag eerst advies vul dan het formulier in of stuur ons een email, bellen mag natuurlijk ook. En wilt u graag eens in onze showroom in Soest komen kijken dan bent u natuurlijk van harte welkom!