Presentatiekoffers op maat

Welke uitstraling wilt u met uw presentatiekoffer? Of is de functie misschien veel belangrijker? Bij Unfolding hebben we al meer dan 20 jaar ervaring met het maken van goede presentatiekoffers. En natuurlijk maken wij ook het kofferinterieur voor u op maat!

   

Of u nu werkzaam bent in de sales, marketing of een koffer nodig heeft voor instructie, wij geven de koffer altijd het juiste uiterlijk. Vrijwel alle presentatiekoffers worden bij ons in eigen productie gemaakt en voorzien van de juiste print of andere eindafwerking.

Geef uw producten meer klasse en stijl door ze te presenteren in aluminium of wat denkt u van hout, karton of kunststof? Of misschien zelfs een combinatie van deze materialen? Alle materialen die wij gebruiken zijn eenvoudig te recyclen en dragen bij aan een circulaire economie. Wij geven de unieke garantie dat elk door ons gemaakt product aan het einde van de product-life-cycle door ons gratis wordt gerecylcled!

Aluminium presentatiekoffers op maat

Onze aluminium presentatiekoffers zijn echte eyecatchers maar naast dat ook extra sterk! Dus wilt u een specifieke toepassing of bijvoorbeeld apparatuur verwerken in de koffer dan is dit eenvoudig mogelijk. Dankzij onze bewerkingsmachines kan elke koffer voorzien worden van zijn eigen vorm of accessoires.

Verder zijn onze koffers licht van gewicht en voorzien van het juiste interieur. Het interieur dat speciaal voor u gemaakt wordt. De sluitingen en handvatten zijn door ons zorgvuldig getest en gaan vele jaren probleemloos mee.

 

Een presentatiekoffer op maat start met een goed gesprek

Een goed gesprek is het begin. Immers elke oplossing start vanuit uw behoefte, uw wensen en eisen. Onze adviseurs hebben vele jaren ervaring en zorgen dat er snel een voorstel voor u klaar is. Desgewenst maken wij daarna direct een voorbeeld zodat uw presentatiekoffer ook snel in de praktijk te toetsen valt. Daarna is er dan wellicht nog ruimte voor kleine aanpassingen want niet alles is altijd van te voren exact in te schatten. Op deze manier weten we zeker dat uw presentatiekoffer ook in de praktijk altijd goed bevalt.

Lees een paar praktijkcases:

Wilt u meer informatie neemt u dan zeker contact met ons op. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom in Hilversum, daar krijgt u zeker de inspiratie voor de beste oplossing!