Unfolding dé hylite leverancier sinds 1996

Als producent van presentatie middelen en signs zijn wij actief sinds 1996. Unfolding gebruikt als materiaal voornamelijk Hylite. Als hylite leverancier zijn wij de absolute pionier en beschikken wij al sinds 1996 over veel ervaring met dit materiaal.

Hylite

Wij zien onszelf dus als dé specialist in de verwerking van Hylite®, een aluminium sandwich materiaal. Wij maken daar zeer veel verschillende produkten uit, kijk maar eens in ons omvangrijke Portfolio. Naast de focus op presentatie en sign maken we ook steeds meer “specials”. Onze specials bestaan uit een breed assortiment laptophouders maar ook machine onderdelen en speciale verlichting.

Onze productie

Door een flink assortiment bewerkingsmachines kunnen wij hylite efficiënt verwerken. Als hylite leverancier gebruiken we daarvoor speciaal aangepaste machines. Met onze eigen “in huis” drukkerij voor zowel digitale technieken als UV zeefdruk en afmontage, zijn wij in staat om zeer diverse projecten uit te voeren. Unfolding is dé hylite leverancier! En wilt u eens lezen waarom wij de specialist op dit vlak zijn klik dan hier. Maar naast ons Hylite specialisme verwerken wij nog meer materialen zoals Dibond, polyprop, accrylaat, hout, karton en leer.

Onze assemblage

Uniek is onze complete assemblage afdeling die alle door ons gemaakte producten desgewenst afwerken tot eindproduct. Wij maken als hylite leveranciers niet alleen mooie producten van dit materiaal maar een flink aandeel producten wordt tevens voorzien van een attractieve of praktische verpakking. Dit kunnen retailverpakkingen zijn maar ook bulkverpakkingen.

Het “in huis” verpakken van het produkt is voor onze klanten een extra en efficiënte service. Daarnaast voorkomt het onnodige beschadigingen aan het product tijdens de distributie of door omverpakken. Wilt u dat uw producten door ons op voorraad gehouden worden en pas bij verkoop worden verzonden dan is dat ook een optie. Veel van onze productie wordt dan ook aangeleverd voor crossdocking waardoor onze klanten minimale logistieke kosten hebben.