De materialen die wij verwerken

Unfolding verwerkt al sinds haar ontstaan voornamelijk Hylite maar heeft ook veel kennis van andere materialen:

  • Dibond
  • Accrylaat
  • Polypropyleen
  • Aluminium
  • hout en houtfineer
  • karton

Omdat je nu eenmaal niet overal verstand van kunt hebben zien wij deze materialen als onze focus. We hebben er veel kennis van en passen ze dagelijks toe. Dus heeft u, of overweegt u deze materialen toe te passen neemt u dan zeker eens contact met ons op. Wij delen onze kennis graag om tot het beste eindresultaat te komen.

Bijzondere materialen in ons pakket

Als aanvulling op de belangrijkste materialen die wij verwerken hebben wij vooral veel kennis opgedaan in de verwerking van leer, rubber en glas. Oorspronkelijk was Unfolding namelijk ook zeer sterk in de productie van fotoalbums en presentatie materiaal waar deze materialen in grote hoeveelheden verwerkt werden. De laatste jaren worden er natuurlijk veel minder fotoalbums gemaakt, maar de kennis wordt nog steeds toegepast bij de productie van presentatie en sign.

Nieuwe materialen

Omdat wij gewend zijn om met veel verschillende materialen om te gaan zijn wij altijd erg geïnteresseerd in nieuwe materialen en toepassingen. De laatste jaren is vooral veel kennis opgedaan met nieuwe LED verlichtings technieken (neem hier een kijkje) en de specifieke verwerking van accrylaat voor de toepassing ervan. Door de inzet van onder meer laserbewerkingen hebben wij daar veel mee geëxperimenteerd en zijn de eerste nieuwe producten gelanceerd voornamelijk voor sign en interieur oplossingen. Dus heeft u op dit vlak behoefte aan samenwerking of overleg zoek dan gerust contact met ons.