Fotoalbum omslagen

Innovatieve reportagealbums of trouwalbums van topkwaliteit welke uw fotografische creativiteit onderstrepen. State-of-the-art afwerking. Combinaties van kunst met aluminium, karton of echt leder. Ons albumconcept is flexibel en vrijwel eindeloos aanpasbaar aan de wensen van het moderne bruidspaar of de zakelijke presentatie. Dus zoekt u een fotoalbum met interieur of alleen de fotoalbum omslag dan is Unfolding graag uw partner. Wij produceren fotoalbums op maat of ontwerpen samen met u een assortiment eigenlijk is vrijwel alles mogelijk. U bent vrij in de keuze van het  materiaal van de fotoalbum, maar wij werken hoofdzakelijk in aluminium, glas, kunststof, karton en hout.

Vrijwel alle afwerkingen zijn mogelijk

Wij kunnen een fotoalbum op zeer veel manieren voor u afwerken. Bedrukking is mogelijk maar natuurlijk ook een bewerking aan het materiaal. De volgende bewerkingen kunnen wij in onze eigen produktie uitvoeren:

Bedrukkingen:

  • digitaal druk of voorzien van een folie, al dan niet bedrukt;
  • sublimatie druk, de bedrukking is zeer fraai en zit als het ware “in het materiaal opgesloten”;
  • UV zeefdruk, een druk methode waarmee we ook accenten aan kunnen brengen, maar ook geschikt voor een complet bedrukking van het oppervlak

Afwerkingen:

  • pregen, wij brengen dan een “verhoging of verdieping aan” in het oppervlak van het materiaal, vooral geschikt voor aluminium;
  • graveren, dit kan ook in de vorm van Lasergraveren
  • maar er zijn nog heel veel andere nabewerkingen die mogelijk zijn dus vraag ons gerust naar meer.

Verka fotoalbums

In het verleden heeft Unfolding heel veel fotoalbums en trouwalbums gemaakt die op de markt gebracht zijn onder het merk “Verka”. Wilt u deze fotoalbums opnieuw inzetten dan kunt u bij ons terecht. De Verka fotoalbum omslagen zijn uniek in ontwerp en design en altijd van zeer hoge kwaliteit. Meer over deze fotoalbum omslagen vindt u hier.