Ringbanden aluminium


De aluminium ringbanden van Unfolding zijn verfijnd en chique en vormen de basis voor een exclusieve presentatie. De ringbanden zijn gemaakt van echt aluminium met een scharnier van taai polypropyleen. Unfolding beschikt over de beste productiemiddelen om u de top te kunnen bieden in vakmanschap en afwerking.

De aluminium ringbanden zijn te verkrijgen in alle gewenste formaten, ook in kleine oplagen. De rug kan op verzoek gebold worden, met een knipoog naar een klassiek gebonden boek. Door in de map radosleuven te maken waar het mechaniek doorheen steekt, wordt de high-tech uitstraling nog geaccentueerd.

Het aluminium leent zich prachtig om te bedrukken in zeefdruk of met een digitale print. Het is mogelijk met een lasergravure een logo aan te brengen. Unfolding maakt in eigen huis de stempels voor het aanbrengen van een blindpreeg.


Desgewenst kunnen bij de ringband een passende cassette leveren. De cassette kan gemaakt worden uit aluminium, maar ook een foedraal uit polypropyleen geeft een prachtig resultaat.

 

Vragen over dit product?