Over Unfolding

Unfolding, sinds 1996, is op het gebied van hylite (aluminium sandwichmateriaal) de grootste en meest innovatieve producent in Europa. Hylite leent zich uitstekend voor het maken van hoogwaardige presentatiemiddelen in de breedste zin van het woord. De uitstraling van het materiaal in combinatie met uitgekiend design laat altijd een onuitwisbare indruk achter.

Ons motto is; laat zien wie je bent. Maak een keuze uit ons assortiment ringbanden, flipovers, portfoliomappen, albums, koffers, agenda’s, laptophouders enz. en personaliseer uw product door een van de vele veredelingstechnieken.

Soms is standaard echter niet genoeg. In dat geval adviseren wij u graag om tot een oplossing op maat te komen in zowel grote als zeer kleine oplagen!

Naast de kleine presentatiemiddelen groeit op dit moment een bijzonder assortiment presentatiemiddelen geschikt voor bijvoorbeeld beurzen, congressen, evenementen en interieur. U vindt ze onder de merknaam Luenoo®. Stuk voor stuk statements; prachtig van vorm en altijd uw boodschap ondersteunend. Volledig opvouwbaar of vast gemonteerd.

Laat u inspireren door ons en onze producten en mogelijkheden.

Unfolding, display your design