Meer over menukaarten

De aluminium menumappen van Unfolding zijn gemaakt van echt aluminium. Dat geeft de map haar uitzonderlijke uitstraling. In twee versies te verkrijgen: met elastiek in de rug om de bladen in te klemmen, of uitgevoerd met busschroeven voor de bevestiging van transparante insteekhoezen. De map is prachtig te bedrukken met zeefdruk of te voorzien van een gravure.                                                                                             

De aluminium menumappen zijn ook te verkrijgen in een antraciet-metallic coating. Chique en modern. Ook hier zijn er mogelijkheden voor een bedrukking in 1 of meerdere kleuren.

Verrassende menumap door de combinatie van 2 contrasterende materialen: aluminium en zwart kunststof. Het aluminium en de kunststof zijn 100% recyclebaar. Het kunststof is goed te bedrukken.

Menumap van mat-transparant milieuvriendelijk kunststof. De map heeft een trendy uitstraling. Het materiaal is goed te bedrukken. Doordat de eerste pagina van de inhoud zichtbaar is, kan de map eenvoudig en zonder extra kosten een eigen uitstraling krijgen.

Aluminium rekeningdoosje. Past prachtig bij de aluminium mappen.

Transparante insteekhoezen in 4 maten: A4, A5, A4 smal en vierkant. Alle typen menumappen zijn in deze maten te verkrijgen.